Susanne Wex

 

 

 

Jeg har malet siden år 2000 og mit drive for at male er en længsel efter at udtrykke mig i et billedsprog. Møder med mennesker og naturen er en evig kilde til inspiration. I mine billeder møder det abstrakte udtryk fragmenter fra naturen.

Det er det intuitive og spontane, der er styrende i min maleproces. Jeg lader mig i høj grad inspirere af den øjeblikkelige stemning, når jeg står foran lærredet.
På et tidspunkt i processen oplever jeg ofte, at jeg har alt for mange elementer i billedet, så det ikke danner den helhed, balance og det udtryk, jeg søger. Så må jeg vælge hvad der skal med i det endelige billede. Der vil altid være mange billedlag i mine billeder.

Jeg maler med akryl og udtrykker mig gennem farven, formen og bevægelsen i billedet. Jeg kan lide at arbejde hurtigt med det udtryk jeg gerne vil have frem.  Jeg har valgt den blå farve som den mest gennemgående i mine malerier. Blå er himlen og havet med det utal af nuancer den blå farve kan have.
For mig skal billedet fortælle en historie. Du skal som beskuer kunne gå på opdagelse og når du finder din egen historie får billedet et nyt udtryk i mødet med dig.

Jeg udstiller i eget galleri Det Blå Atelier, Højby, Odsherred

Jeg er fast deltager i Odsherreds Kunstdage i Pinsen, hvor jeg har deltaget siden 2004.

Jeg udstiller i Kunstforeninger og de sidste par år har jeg bl.a.udstillet hos

Bovbjerg Fyr, Bovbjerg

Byretten i København

 Kailow, Albertslund.