Hanne Sie

Jeg arbejder med malerier, akvareller, grafik og skulptur.

Farverne er det væsentligste for mig i arbejdet, og jeg er især optaget af koloristisk lyse, rene og klare farver, som ved deres kraft kan få hjertet til at flagre og tanken til at flyve. Mine inspirationskilder er mangfoldige, men ofte er det sanseindtryk og tankeeksperimenter, der danner billeder inde i hovedet. Jeg forsøger på samme måde som lyrikeren at fortætte de mange forskellige indtryk til et enkelt og sammenfattende udtryk.

Formen er i mere eller mindre grad abstrakt, og jeg arbejder koloristisk med begejstrede farver i lyriske sansefyldte billeder. Jeg forsøger at kontrastere farve overfor farve og varme imod kulde, og ofte er perspektivet ændret eller helt opløst.

Drivkraften til mine værker er mine længsler og håb. Nogle af mine arbejder er meget markante og kraftfulde, mens andre er blide og rolige. Nogle udtrykker fortættelse, trods og smerte, mens andre ånder af lys og håb.

 I mit arbejde med udsmykninger vælger jeg forskellige løsninger alt efter hvad der egner sig bedst til den individuelle symbiotiske integration mellem fladen - og de involverede personer, omgivelser og arkitektur - formen.

Hanne Sie er medlem af BKF og Danske Grafikere og har udstillet censureret i Danmark og udlandet. Hun har udført en række udsmykningsopgaver og er repræsenteret på flere museer i Europa.

Se udførligt CV og flere værker her  

 

Telefon: 4581 7616 eller 2637 7616

Mail:  hannesie4@gmail.com